Uitvaartverzekering

Ieder mens heeft ooit een uitvaart nodig. En ook al schuiven we die gedachte graag opzij, toch is het verstandig om er vroegtijdig even bij stil te staan. Bij de manier waarop, bij de financiële kant en vooral bij wat zo'n uitvaart betekent voor de mensen die achterblijven. Want het treffen van een goede regeling betekent een emotionele en financiële zorg minder. Niet alleen voor uzelf, maar juist ook voor familie en vrienden. Daarbij vinden steeds meer mensen het belangrijk om aan dat afscheid een persoonlijke invulling te geven. Een afscheid dat aansluit op uw manier van leven, zoals u of uw nabestaanden het in gedachten hadden. Zonder dat de partner, kinderen of familie daarvoor de praktische zorg op zich hoeven te nemen. Of de kosten moeten dragen.

Vaak wordt er gedacht: "Ach, tegen die tijd is er wel geld". En natuurlijk, we gaan ervan uit dat onze eigen uitvaart nog ver van ons af ligt. Maar een ongeluk schuilt in een klein hoekje. Waarom dan geen voorzorgen nemen? Bovendien betekent een lang leven ook dat de kosten van een uitvaart nog heel wat tijd hebben om te stijgen. Over de afgelopen 20 jaar zijn de uitvaartkosten jaarlijks met 4,5% gestegen. Dit is 1,5 keer harder dan de kostenstijging voor het levensonderhoud. Nu kan u zichzelf voor een aanvaardbare premie verzekeren voor de kostelijke zaak die een uitvaart toch wel is. En, hoe vroeger u aansluit, des te lager de premie.

Wellicht denkt u nu: "Opnieuw een verzekering!". Helemaal ongelijk heeft u niet. We kunnen ons indekken tegen de gekste dingen, maar zullen al die verzekeringen hun nut ooit bewijzen? Hoeveel jaar betaalt u al niet voor uw brandverzekering, autoverzekering, rechtsbijstand en andere verzekeringen waarvan u niet weet of u ze ooit nodig zal hebben?  Voor wat betreft de uitvaartverzekeringen zijn wij partner-makelaar van DELA.

 

Contacteer ons voor bijkomende info over onze uitvaartverzekeringen!

Een uitvaartverzekering, een hele geruststelling

Een begrafenis of crematie wordt steeds duurder. Een uitvaartverzekering kan zorgen voor gemoedsrust, voor uzelf en uw familie.

Met het DELA uitvaartzorgplan voorziet u een bedrag om de uitvaartkosten te betalen. Zo komen uw nabestaanden niet voor verrassingen te staan en hebben ze geen bijkomende zorgen tijdens een periode van verdriet.

Het DELA Uitvaartzorgplan biedt u namelijk nog extra voordelen, zoals praktische en administratie bijstand voor de nabestaanden.

Wilt u meer info of wens u een premie te berekenen, klik dan hier

U zal een DELA gegarandeerd nodig hebben. Wanneer is nog de vraag, maar DELA zal er wel voor u zijn !

Wenst u te weten waarop u dient te letten bij een uitvaartverzekering? Klik dan hier.

www.dela.be