Over ons

Verzekeringen van ondernemingen, zelfstandigen en vrije beroepen, verzekering  van particulieren en ook expatriates, dat zijn enkele specialiteiten van de firma Vercomo uit Grobbendonk. Vercomo biedt u naast de talrijke mogelijkheden van sparen & beleggen eveneens vele mogelijkheden van hypothecaire leningen. 
VERCOMO is een absolute aanrader voor verzekeringen, voorzorg en risicobeheer.

Verzekeringen

Vercomo biedt verschillende soorten verzekeringen aan voor ondernemingen, zelfstandige en vrije beroepen, particulieren en expatriates aan.
Klik hier voor meer informatie.
 

Voorzorg

Wenst u bijkomende informatie over voorzorg of financiële producten? Klik hier.

Risicobeheer

Vercomo werkt samen met verschillende partners om uw risico's zo goed mogelijk te beheren.
Klik hier voor een overzicht.

“Vercomo” versterkt zich door fusie met “Concordia”

Beste cliënt,

Met veel plezier kondigen wij u de fusie aan tussen ons kantoor “Vercomo” met verzekeringsmakelaar “Concordia”, beiden behorend tot de Ecclesia-groep. Met meer dan 2.000 werknemers en een omzet van meer dan 300 miljoen EUR, is “Ecclesia” de grootste Duitse verzekeringsmakelaar en één van de leidende verzekeringsmakelaars in Europa met een uitstekende financiële soliditeit.

Wij verwachten met deze fusie onze dienstverlening naar u toe nog verder te kunnen optimaliseren.

Beide bedrijven zijn zeer complementair en deze samenwerking biedt voordelen op het vlak van inkoopkracht, kennis, operationele efficiëntie en verdere digitalisering. “Concordia” is een gereputeerde verzekeringsmakelaar met knowhow in domeinen waar “Vercomo” minder actief in was, zoals transport- en maritieme verzekeringen. Met deze fusie beschikken we over topspecialisten in technische verzekeringen, brand – en aansprakelijkheidsverzekeringen.

De nieuwe groep zal opereren onder de naam “Concordia” en behoort tot de top van de onafhankelijke verzekeringsmakelaars in België met meer dan 130 werknemers en kantoren in Antwerpen, Brussel, Gent en Grobbendonk.

Deze fusie brengt voor u als cliënt geen enkele verandering met zich mee op het vlak van uw bestaande verzekeringscontracten, voorwaarden of premiebetaling. Al uw dekkingen lopen gewoon ongewijzigd verder. “Concordia – Vercomo” blijft het vertrouwde adres voor uw verzekeringsoplossingen en wij garanderen u de service die u de afgelopen jaren van ons gewend bent. Uw vertrouwde contactpersonen en locaties blijven allen behouden.

Wij danken u alvast voor uw vertrouwen. Mocht u vragen of bemerkingen hebben, dan staan wij zeer graag tot uw beschikking.

Met vriendelijke groeten,

Luc Moerbeek